ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοινώθηκε ο Παράσχος

Ανακοινώθηκε ο Παράσχος
παρασχος

Την πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο έμπειρος προπονητής θα κάτσει στο πάγκο της ομάδας για τον επόμενο χρόνο, ενώ η πορεία στη Σούπερ Λίγκα, θα κρίνει τη συνέχεια. Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του Γκιγιέρμο Όγιος εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδος μας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010".

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του "Άγιαξ της Ηπέιρου", ο Παράσχος τόνισε: " Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στον ΠΑΣ Γιάννινα για δεύτερη φορά, οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με την πρώτη χρονιά μου και πιστεύω ότι θα στεφθεί με επιτυχία. Επιστρέφω σε μια πόλη που ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα , πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ελπίζω ότι με δουλειά την νέα χρονιά θα παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα, με σκοπό φυσικά την παραμονή μας στην Super League".

Στο μεταξύ, την προσφορά του Γκιγιέρμο Όγιος στον ΠΑΣ, αναγνώρισε επίσημα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η οποία αναφέρει: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γκιγιέρμο Όγιος και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη προσφορά τους κατά την διάρκεια της συνεργασίας με την ομάδα μας ,που είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο στην Super League. Εύχομαι στον κ. Όγιος κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".





TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ