ΑΡΗΣ

Ανακοινώθηκε ο Ολίβα

Ανακοινώθηκε ο Ολίβα
ολιβα

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πριν μερικά λεπτά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ισπανό τεχνικό, Χουάν Κάρλος Ολίβα.

O Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο Ισπανός τεχνικός, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν στον πάγκο της Οσπιταλέτ, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Ο 42χρονος προπονητής, έχει περάσει ακόμη από τον πάγκο της Αλαβές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα έκανε στη Φράγκα και τη Μπαρμπάστρο"

, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον διάδοχο του Κίκε Ερνάντεθ με το όνομα αυτού να ήταν λίγο πολύ γνωστό τις τελευταίες δέκα μέρες.

"Ο Άρης στο επίκεντρο της ζωής μου"

Λίγο μετά την ανακοίνωσή του ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη και επίσημα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, www.arisfc.gr, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στο δυναμικό του Άρη. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Ο Άρης θα είναι στο εξής στο επίκεντρο της ζωής μου. Έχω διαπιστώσει ότι είναι ένας σύλλογος με εξαιρετική οργάνωση και αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει κανείς. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε βήμα - βήμα ώστε να ανταποκριθούμε στα όνειρα και τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας και των οπαδών" ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Το μεγάλο στοίχημα και οι μεταγραφές


Για τους στόχους της νέας σεζόν, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δήλωσε: "Για στόχους θα μπορέσουμε να μιλήσουμε αφότου ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το μεγάλο στοίχημα θα είναι να είμαστε καλύτεροι από την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Το βασικό για μένα είναι ότι ο Άρης έχει σε όλα τα επίπεδα ανθρώπους που θέλουν να βελτιώνονται διαρκώς και να φτάσουν ψηλότερα".


Όσον αφορά τις μεταγραφές για τη νέα χρονιά ο Ισπανός προπονητής υποσχέθηκε να μιλήσει όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις. "Προτιμώ να μιλήσω όταν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και θα υπάρχει σαφής εικόνα", αρκέστηκε να πει.

Τέλος ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 2 Ιουλίου, ημέρα που ξεκινάει και η προετοιμασία του Άρη για τη νέα σεζόν.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ