ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοινώθηκε ο Ντε Φρέιτας

Ανακοινώθηκε ο Ντε Φρέιτας
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Πορτογάλου δεξιού χαφ Μίκαελ Ντε Φρέιτας

Με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μίκαελ Ντε Φρέιτας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

" Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Michael De Freitas για τα επόμενα τρία χρόνια" ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο 18χρονος παίκτης γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1992 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού χαφ, ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται από το 2004 μέχρι και το 2007 στην Γαλλική Οσέρ, ενώ από το 2007 μέχρι και σήμερα ήταν στην Μονακό. Επίσης ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας Under-17, ενώ αγωνίστηκε και στην Under-18.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ντε Φρέιτας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ για την μεταγραφή του, τονίζοντας: " Ήρθα σε μια ομάδα που έχω ενημερωθεί ότι έχει πολύ κόσμο και δυναμική. Είμαι ικανοποιημένος που θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΣ Γιάννινα και επιθυμώ να βοηθήσω και εγώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Από εκεί και πέρα ο Θέμης Τζημόπουλος λογίζεται ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί ακόμη η απόκτησή του, ενώ παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τυπικά ο Ηλίας Μιχαλόπουλος.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ