ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε ο Νίκος Καράμπελας

Ανακοινώθηκε ο Νίκος Καράμπελας
Καράμπελας

Παίκτης της Ένωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι ο Νίκος Καράμπελας όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη πέρασε την Τετάρτη από τα γραφεία της ΠΑΕ όπου έβαλε την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο που του προσέφερε η ΠΑΕ.
Ο Νίκος Καράμπελας αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή της Ένωσης στην φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αν και η υπόθεση της απόκτησής του είχε "κλείσει" εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αμυντικό Νίκο Καράμπελα (20/12/1984), ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

Καράμπελας: "Πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκή πορεία"


Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Νίκος Καράμπελας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ όπου αρχικά δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ.

Οι προσωπικοί μου στόχοι νομίζω ότι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και η ευρωπαϊκή πορεία στο Europa League".

Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου τόνισε: "Ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα στο πλευρό των παικτών και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο.

Κατάγομαι από τον Πύργο όπου υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ και έχω καταλάβει πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα αλλά και ότι είμαι τυχερός που θα αγωνίζομαι σε αυτήν





"

"Έφυγε" ο Στέλιος Σκευοφύλαξ

Έχασε την μάχη από την επάρατη νόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Στέλιος Σκευοφύλαξ στην ηλικία των 70 ετών, πλημμυρίζοντας σε ρίγος συγκίνησης όλους τους φίλους της Ένωσης και του φίλαθλου κόσμου.

Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΑΕΚ ο Στέλιος Σκευοφύλαξ, έχασε την μάχη, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, σε ηλικία 70 ετών στη μία τα ξημερώματα.

Ο Σκευοφύλαξ έπαιζε στη θέση του μέσου στην ΑΕΚ από την περίοδο 1961-62 μέχρι το 1972-73 ενώ υπήρξε 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ανδρών. Τα οκτώ τελευταία χρόνια, ήταν πρόεδρος στον Σύνδεσμο Βετεράνων ποδοσφαιριστών της "κιτρινόμαυρης" ομάδας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του, έγινε στην κοπή πίτας των βετεράνων της ΑΕΚ στις 21 Ιανουαρίου 2009, όταν η ξαφνική προσέλευσή του, προκάλεσε ρίγη συγκινήσεως στους παρευρισκόμενους.

Η νέκρωσιμη ακολουθία, θα ψάλλει την Παρασκευή (13:00) από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στον Περισσό (επί της Λεωφόρου Ηρακλείου) και η κηδεία του θα γίνει από το Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.



















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ