ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκαν Κρέσιτς και Παπάζογλου

Ανακοινώθηκαν Κρέσιτς και Παπάζογλου
παπαζογλου κρεσιτς

Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα οι Ν. Κρέσιτς και Θ. Παπάζογλου πoυ υπέγραψαν τετραετές συμβόλαιο

Μάλιστα ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου και ο πρώην επιθετικός του Άρη ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Κροάτη τερματοφύλακα Dario Kresic και τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Θανάση Παπάζογλου για συνεργασία 4 ετών".

Με την σημερινή εξέλιξη οι Κρέσιτς και Παππάζογλου πήραν την σκυτάλη από τους Βασίλη Κουτσιανικούλη και Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί που είχαν ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα. Κατά τα άλλα από την ελληνική αγορά επόμενος παίκτης που αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Φωτάκης της Λάρισας.

Από εκεί και πέρα από το εξωτερικό στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Ζοάο Πάολο Αντράντε από την Πόρτο όπως και του Βιεϊρίνια που φέτος είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως δανεικός.

Κατά τα άλλα η περίπτωση του Νούνο Ασίς από την Γκιμαράες φαίνεται να «παγώνει» ενώ στο στόχαστρο είναι και ο Βίκτορ Βιτόλο που στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στον Άρη ως δανεικός από την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Παράλληλα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Ζήση Βρύζα και του Ιμπράιμα Μπακαγιόκο. Σε αυτήν γνωστοποιήθηκε στον Ιβοριανό επιθετικό και πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε χθες ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για του χρόνου.

Βερόν: "Πάντα για το πρωτάθλημα"

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ματίας Βερόν, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Στην αρχική του τοποθέτηση στον Libero 107,4 ο Βερόν σχολίασε με εγκωμιαστικά σχόλια την χθεσινή... παράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας, λέγοντας: " Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά μας καθʼ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όμως κι εμείς αναγνωρίσαμε την στήριξη του, χωρίς την οποία δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε".

Στη συνέχεια δήλωσε ότι το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν ο βασικότερος λόγος για την πετυχημένη πορεία της ομάδας επισημαίνοντας πως: " Νομίζω ότι αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο ένα είναι το οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε από την έναρξη της σεζόν. Αυτό είναι το βασικό αίτιο της κατάκτησης της 2ης θέσης. Στα πλέι οφ δεν τα πήγαμε όσο καλά θέλαμε, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να υποβαθμίζει την πορεία που διαγράψαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος".

Ερωτηθείς για το τι πήγε στραβά και η πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ δεν ήταν ανάλογη με αυτή κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν ο Αργεντινός απάντησε: " Τα αποτελέσματα με τους "μεγάλους" της Αθήνας δεν μας κόστισε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά στα πλέι οφ όπου τα παιχνίδια ήταν μόλις έξι, δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Του χρόνου θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα".

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι πρέπει να αλλάξει την προσεχή χρονιά, ώστε η ομάδα να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, ο Βερόν δήλωσε: " Πρώτα από όλα πιστεύω ότι δεν πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Είχαμε μία αήττητη έδρα και φτάσαμε μία ανάσα από το να κερδίσουμε τις αθηναϊκές ομάδες στο σπίτι μας. Θα πρέπει να αλλάξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσουμε να κοντράρουμε καλύτερα τους αντιπάλους που είναι δυνατότεροι από εμάς".

Ο Αργεντινός μέσος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσωπική του απόδοση και τις εμφανίσεις του στην φετινή χρονιά τονίζοντας πως: " Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Δεν συμφωνώ ότι ο δεύτερος γύρος ήταν κατώτερος από τον πρώτο. Είχα σταθερότητα στην απόδοσή μου και γι΄ αυτό είχα σταθερή παρουσία και χρόνο συμμετοχής".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την παραμονή του αρχηγού της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, και την επόμενη αγωνιστική σεζόν δήλωσε: " Είναι μία πολύ θετική κίνηση από την πλευρά του συλλόγου. Ο Κονσεϊσάο βοήθησε την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η παρουσία του είναι τόσο σημαντική, που βοηθάει τον ΠΑΟΚ και σε εξωαγωνιστικά θέματα".

Τέλος θέτοντας τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής σεζόν τόνισε: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες και από τη στιγμή που φέτος καταφέραμε κάτι αρκετά καλό, θέλουμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα του χρόνου. Βλέπουμε ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου κι έχουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ λόγω της δυναμικής του πάντα θα παίζει για να διεκδικεί το πρωτάθλημα κι αυτό θα κάνει και του χρόνου».




























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ