ΙΝΤΕΡ

Ανακοινώθηκαν Χαντάνοβιτς και Σιλβέστρε

Ανακοινώθηκαν Χαντάνοβιτς και Σιλβέστρε
Χαντάνοβιτς

Την απόκτηση των Σαμίρ Χαντάνοβιτς και Ματίας Σιλβέστρε ανακοίνωσε η Ίντερ, με την οποία δε θα αρχίσουν την προετοιμασία οι Ντιέγκο Φορλάν και Ζούλιο Σέζαρ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Την απόκτηση των Σαμίρ Χαντάνοβιτς και Ματίας Σιλβέστρε ανακοίνωσε η Ίντερ με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Οι "νερατζούρι" δεν εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία να αναφέρουν πως ο σύλλογος έκανε δικούς του τους ποδοσφαιριστές όπως συνηθίζεται, αλλά με ένα ενημερωτικό που αφορούσε εκείνους που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία.

Το όνομα του Σιλβέστρε, αμυντικού της Παλέρμο, βρίσκεται στους 26 που θα πάρουν μέρος από σήμερα στην προετοιμασία του συλλόγου, ενώ για τον Χαντάνοβιτς σημειώνεται πως θα βρει τους υπόλοιπους παίκτες στις 8 Ιουλίου. Μία μέρα μετά θα πάει ο Μαϊκόν, ενώ τη μεγαλύτερη άδεια την έχει ο Γουέλσεϊ Σνάιντερ (μέχρι τις 20/7).

Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους Ζούλιο Σέζαρ και Ντιέγκο Φορλάν. Ο δεύτερος είναι μία ανάσα από τη λύση της συνεργασίας του με την Ίντερ, ενώ για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα υπάρχει έντονη φημολογία πως θα παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο μετά την απόκτηση του Χαντάνοβιτς.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ