ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ανακοίνωση UEFA για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: "Ζητήσαμε λεπτομερή αναφορά, θα επανεξετάσουμε την κατάσταση"

. (  / EUROKINISSI)
. ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ζήτησε λεπτομερή αναφορά για όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να διαπιστώσει αν χρειάζεται να λάβει πιο αυστηρά μέτρα.

Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης στην οποία γνωστοποιεί ότι ζήτησε λεπτομερή αναφορά των περιστατικών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να προχωρήσει σε επανεξέταση των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται στους αγώνες της.

Η μόνη επίσημη ενέργεια της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας μέχρι στιγμής είναι η αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ ύστερα από τη δολοφονία ενός φίλου της Ένωσης και τη μετάθεσή του κατά 1,5 εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της UEFA

"Στις 8 Αυγούστου 2023, ύστερα από τα φρικιαστικά επεισοδία που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, τα οποία οδήγησαν στον χαμό μιας ζωής, η UEFA κοινοποίησε τις αποφάσεις της για αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ που επρόκειτο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα.

Μετά από αυτή την απόφαση, η UEFA βρίσκεται επί του παρόντος σε επαφές με τις ελληνικές εθνικές αρχές και έχει ζητήσει να λάβει λεπτομερή αναφορά των περιστατικών προκειμένου να επανεξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση από πλευράς ασφάλειας και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα.

Τα επόμενα βήματα και τυχόν μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω".

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ UEFA ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ