Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους κατόχους διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 3 θα εισέλθουν κανονικά από την είσοδο τους και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γ. από την Θύρα 5.
Ο Ολυμπιακός κουβαλάει την τιμωρία της UEFA από το παιχνίδι των ομίλων κόντρα στην Άντερλεχτ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με συνέπεια να την εκτίσει στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την φάση των “16” της διοργάνωσης.
Σ το Φαληρικό γήπεδο θα μείνουν κενές 2.000 θέσεις στις Θύρες 3 και 4 , γεγονός που αυτομάτως δημιούργησε θέμα σχετικά με τους κατόχους των διαρκείας στις συγκεκριμένες Θύρες.
Όπως ενημέρωσε σε επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα διαρκείας στις Θύρες 3 και 4 θα εισέλθουν κανονικό από την είσοδο τους και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την Θύρα 5.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 25.02.2014 και ώρα 21:45 στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 3 θα εισέλθουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ από την είσοδό τους (τουρνικέ) και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα της Θύρας 5”.
Να υπενθυμίσουμε πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/2, 21:45) έχουν εξαντληθεί από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους .