ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ: "Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη"

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ: "Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη"
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει πως "ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη" και ενημερώνει πως "η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια".

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο ρεπορτάζ του One Channel και στις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, στον αέρα του Sport24 Radio 103.3. Η ανακοίνωση των πρωταθλητών αναφέρει μεταξύ άλλων πως "πρόκειται για παραμύθι" που θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια, ενώ περιέχει νέα επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: " Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη, όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις 'αυθόρμητες' ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ