ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση Ολυμπιακού για Εουσέμπιο

Ανακοίνωση Ολυμπιακού για Εουσέμπιο

Οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση για να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον χαμό του Εουσέμπιο ενός εκ των καλύτερων παικτών όλων των εποχών.

Σε πένθος έχει βυθιστεί το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν άφησε την τελευταία του πνοή ο Εουσέμπιο.

Ο θρύλος του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έχει κερδίσει με τα επιτεύγματά του μία θέση στο πάνθεον του αθλήματος και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση για να εκφράσουν τη θλίψη τους για το χαμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο ενός εκ των θρύλων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, του σπουδαίου Εουσέμπιο.

Ο «Μαύρος Πάνθηρας», όπως ήταν το προσωνύμιό του, διακρίθηκε, ως ηγετική και εμβληματική μορφή, με την φανέλα της Μπενφίκα, την οποία ο Ολυμπιακός μας αντιμετώπισε στην φάση των ομίλων του εφετινού UEFA Champions League.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, θρηνεί για τον χαμό του μεγάλου άσου, ο οποίος θα έχει πάντα μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του αθλήματος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ