ΧΑΪΔΑΡΙ

Aνακοίνωση κατά Καστανίδη

Aνακοίνωση κατά Καστανίδη
New Image

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κ. Καστανίδη εξέδωσε το Χαϊδάρι, με αφορμή την ήττα της ομάδας από τον Πανσερραϊκό στην χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων

Κύριε Πρόεδρε,
" Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ μετά και την σφαγιαστική διαιτησία του κ. Καστανίδη (Σ.Δ.Π. Θεσσαλονίκης) στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής ημέρας : Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, αναγκάζεται να καταγγείλει τον εν λόγω κύριο και να ζητήσει την παραδειγματική του τιμωρία, γνωρίζοντας, ότι πέραν της ζημιάς που υπέστη η ομάδα μας, το μόνο κέρδος μας θα είναι ηθικό.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι, όλως συμπτωματικώς, ο διαιτητής κ. Καστανίδης, διαιτήτευσε και το παιχνίδι του 1ου γύρου Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, όπου κυριολεκτικά ασέλγησε εις βάρος της ομάδας μας.

Θέλουμε ακόμη να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ είχε εκφράσει την ανησυχία και τους φόβους της για το «φαινόμενο Καστανίδη», ακόμη πριν το πρόσφατο παιχνίδι Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, όπως άλλωστε και ο αθλητικός τύπος, με δημοσιεύματα της 18/03/2008.

Θέλουμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε, ότι η ομάδα μας, εδώ και αρκετό καιρό, τραβάει τον δικό της Γολγοθά, λόγω των σφαγιαστικών διαιτησιών στα περισσότερα παιχνίδια του Πρωταθλήματος (βλ. Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Π.Α.Ε. ΙΩΝΙΚΟΣ).

Στη διάθεσή σας, εφόσον μας ζητηθεί, DVD του αγώνα Πρωταθλήματος Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, αλλά και τις επίμαχες φάσεις των αγώνων : Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ".









TAGS ΧΑΪΔΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ