ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε τον Αχμέτ Χασάν ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Αχμέτ Χασάν ο Ολυμπιακός

Μετά τον Γκιλιέρμε, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή την Παρασκευή (17/8), αυτή του Αχμέτ Χασάν από την Μπράγκα.

Ο Αχμέτ Χασάν έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/8), πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν τη μετακίνηση του παίκτη από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό να ολοκληρώνεται με τη μορφή του ετήσιου δανεισμού, με τους "ερυθρόλευκους" να διατηρούν οψιόν αγοράς του 25χρονου φορ για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κόκα είχε 101 συμμετοχές (6540') με απολογισμό 24 γκολ και 15 ασίστ με τη φανέλα της Μπράγκα, ενώ στη θητεία του στη Ρίο Άβε είχε 32 γκολ και 4 ασίστ σε 98 παιχνίδια (6498'). Με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου μετράει 18 συμμετοχές και 5 γκολ.

Αχμέντ Χασάν καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @hassankouka9 welcome to Olympiacos! #olympiacos #transfer #welcome #AhmedHassan #WelcomeAhmed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ