ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μάλκομ η Μπαρτσελόνα

Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, in action with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, in action with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστή τη συμφωνία της με την Μπορντό για την απόκτηση του Μάλκομ "κλέβοντας" τον παίκτη από την Ρόμα προσφέροντας τέσσερα εκατομμύρια παραπάνω στους Γάλλους.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την "αρπαγή" του καλοκαιριού καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Μάλκομ και ουσιαστικά τον "έκλεψε" από τη Ρόμα καταβάλλοντας τέσσερα εκατομμύρια ευρώ παραπάνω στην Μπορντό.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας τόσο η Ρόμα όσο και η Μπορντό έκαναν γνωστή τη συμφωνία των δυο πλευρών με το συνολικό τίμημα να φτάνει τα 38 εκατ. ευρώ.

Οι υπογραφές δεν είχαν πέσει όμως, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Μπαρτσελόνα που έκανε πρόταση στην Μπορντό, ύψους 42 εκατ. ευρώ (41+1) και έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μάλκομ που θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο στην ομάδα της Βαρκελώνης όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση θα βρεθεί την Τρίτη το βράδυ στην Βαρκελώνη ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη το πρωί και εν συνεχεία να ανακοινωθεί.

Ο Μάλκομ γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς.

Το 2014 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της "Τιμάο" και το 2016 ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η Μπορντό τον απέκτησε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου του 2016 αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ.

Την περυσινή σεζόν, υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ, πέτυχε 12 γκολ σε 35 ματς στη Ligue 1, αγωνίστηκε 2 φορές στο Europa League, 1 στο Coupe de France.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ