ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοίνωσε Σιαλμά η Ακρόπολις

Ανακοίνωσε Σιαλμά η Ακρόπολις

Η Ακρόπολις ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Έλληνα επιθετικού, Δημήτρη Σιαλμά για τον επόμενο ένα χρόνο. Παρουσιάστηκε από τη σουηδική ομάδα, όπως και οι Γκέζος και Σταυροθανασόπουλος.

Η "ελληνοποίηση" της Ακρόπολις, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία της Σουηδίας, συνεχίζεται. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σταύρο Σταυροθανασόπουλο, και την απόκτηση του Μάκη Γκέζου, η σουηδική ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 29χρονου Έλληνα επιθετικού, Δημήτρη Σιαλμά, για τον επόμενο ένα χρόνο.

Κατά το παρελθόν έπαιξε σε Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ, Καζάρ Λενκοράν, Πλατανιά, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ρουμάνικη Τσεαλαούλ Πιάτρα. Μάλιστα, οι τρεις Έλληνες (Σιαλμάς, Σταυροθανασόπουλος και Γκέζος), οι οποίοι παρουσιάστηκαν το Σάββατο, θα ξαναέρθουν στη χώρα μας τον Απρίλη.

Κι αυτό, γιατί η Ακρόπολις θα είναι στο Αγρίνιο από τις 26 Μαρτίου έως τις 2 Απρίλη στο Αγρίνιο για την προετοιμασία της. Θα κάνει προπονήσεις στο γήπεδο του Παναιτωλικού, δίνοντας μάλιστα ένα φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα του Αγρινίου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ