ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ανακοίνωσε Σάχα η Ράσινγκ Κλουμπ

Ανακοίνωσε Σάχα η Ράσινγκ Κλουμπ

Ο Σεμπαστιάν Σάχα είναι το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα της Ράσινγκ Κλουμπ, με τον αργεντίνικο σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα τη συμφωνία του με τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συνεργασία του 32χρονου τερματοφύλακα με την ΑΕΚ έλαβε τέλος αυτό το καλοκαίρι μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, όμως δεν έμεινε για πολύ καιρό στο ταμείο ανεργίας, με τη Ράσινγκ Κλουμπ να κινείται άμεσα και να αποσπάει την υπογραφή του.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Σάχα πέρασε από τα γραφεία της Ράσινγκ και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο, ενώ τη Δευτέρα θα ξεκινήσει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την προετοιμασία ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος Απερτούρα, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Εν τω μεταξύ, ο μάνατζερ του Σάχα, Πάμπλο Κοσεντίνο, υποστήριξε στο "Espn" της Αργεντινής ότι ο πελάτης του επέλεξε τη Ράσινγκ παρά την ανανέωση συμβολαίου που του πρότεινε η ΑΕΚ.

"Ο Σεμπαστιάν περνούσε καλά στην Ελλάδα, είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Δεν ενδιαφερόταν να επιστρέψει παρά μόνο αν υπήρχε μία πρόταση από σοβαρό και μεγάλο σύλλογο.

Όταν ήρθε η πρόταση της Ράσινγκ, ο Σεμπαστιάν είχε πρόταση να ανανεώσει με την ΑΕΚ. Όταν του είπα για το πρότζεκτ της Ράσινγκ, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ