ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Ορτίθ-Παρελθόν ο Π. Γκαρσία

Ανακοίνωσε Ορτίθ-Παρελθόν ο Π. Γκαρσία
Ορτίθ

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορτίθ. Λύθηκε η συνεργασία με τον Πίτου Γκαρσία

" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ισπανού Cezar Ortiz για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για τον διεθνή Ισπανό άσο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ορτίθ τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Ξέρω ότι προπονητής στην ομάδα είναι μία μεγάλη προσωπικότητα όπως ο κ. Κούπερ, αλλά και ότι επίσης αγωνίζονται σπουδαίοι παίκτες και ανάμεσά τους και συμπατριώτες μου. Αυτό περιμένω να με βοηθήσει πάρα πολύ. ‘Έχω μάθει επίσης ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ φανατικοί και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους".

Who is who

O Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 30-10-1989, έχει ύψος 1.82 και είναι 75 κιλά, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει 45 συμμετοχές και 2 γκολ με την δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ από το καλοκαίρι ως τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια με την φανέλα της Αλμπαθέτε. Είναι διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της Ισπανίας.

Να σημειωθεί ότι επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 21.

Τέλος, σημειώνεται ότι η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης.

Χάλασε του Μεντί

Αν και αρχικά ο Άρης είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Σενεγαλέζο Μεντί, εν τέλει η μεταγραφή του 21χρονου χαφ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ο παίκτης επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Η ΠΑΕ δέχθηκε το "αίτημα" του παίκτη και έτσι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Μεντί δεν κατατέθηκε ποτέ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.).

Παρελθόν ο Πίτου Γκατσία

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη αποτελεί από τη Δευτέρα ο Πίτου Γκαρσία που έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πίτου Γκαρσία. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ