ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Ντάριο Φερνάντεζ

Ανακοίνωσε Ντάριο Φερνάντεζ
γιαχιτς

Την απόκτηση του Ντάριο Φερνάντεζ ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Γιάχιτς: "Ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής μου"

Το τυπικό μέρος απέμενε για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Ντάριο Φερνάντεζ στον Άρη και αυτό ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τους "κίτρινους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τον επόμενο χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Dario Ezequiel Fernandez για την σεζόν 2009-2010 με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Beitar Jerusalem", ανέφερε μέρος της επίσημης ανακοίνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο Αργεντινός μέσος δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ καθώς είναι πλέον κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

Who is who

Ο Αργεντίνος μέσος υπέγραψε την Τετάρτη το συμβόλαιό του παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θανάση Αθανασιάδη, του Αντιπροέδρου Δημήτρη Σαρρή και του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη.

Ο ποδοσφαιριστής που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου έχει γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 1978 στην Punta Alta της Αργεντινης και ξεκίνησε την καριέρα του από την Sporting Punta Alta. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Independiente Rivadavia, αλλά και την Olimpo.

Την σεζόν 2002-03 με την φανέλα της Quilmes σε 26 παιχνίδια πέτυχε 3 γκολ. Το 2004 στο πρώτο μισό με την φανέλα της Cobreloa σε 5 παιχνίδια πέτυχε 3 γκολ και στο δεύτερο μισό ως παίκτης της Godoy Cruz de Mendoza σε 12 παιχνίδια σκόραρε 3 φορές.

Το 2005 αγωνίστηκε στην Chacarita Juniors ως τον Ιανουάριο, όταν και μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε 66 συμμετοχές και 6 γκολ. Πέρσι αγωνίστηκε στην Beitar Jerusalem F.C. όταν και σε 30 παιχνίδια σκόραρε μία φορά. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το νούμερο 9.

Πλήρες όνομα: Dario Ezequiel Fernandez
Ημ. Γέννησης: 24/09/1978
Αρ. Φανέλας: 9
Ύψος: 1.79
Βάρος: 78
Θέση: Μέσος
Χώρα: Αργεντινή (ισπανικό διαβατήριο)

Φερνάντεζ:"Χαρούμενος που ήρθα στον Άρη"

Χαρούμενος για την θετική εξέλιξη της υπόθεσής του δήλωσε ο Ντάριο Φερνάντεζ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: " Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνηση μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του. Το θέμα του διαβατηρίου μου ήταν τυπική υπόθεση και από την στιγμή που τελείωσε θετικά, υπέγραψα και το συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Πιστεύω όλα να πάνε καλά και να έχουμε μία καλή χρονιά με τον ΑΡΗ".

Γιάχιτς: "Ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής μου"

Το έντονο ενδιαφέρον της αγγλικής Γουίγκαν για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Βόσνιος μέσος του Άρη, Σανέλ Γιάχιτς.

Μάλιστα ο διεθνής άσος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα στην Αγγλία.

" Το θέμα της μεταγραφής μου παραμένει ανοιχτό, από την στιγμή που και η ομάδα μου ο Άρης σκέφτεται την παραχώρησή μου. Άνθρωποι της Γούιγκαν ήρθαν στην Ιταλία και με παρακολούθησαν στα παιχνίδια με τη Λιβόρνο και τη Σιένα και έμειναν ικανοποιημένοι

Έχουμε κάνει ήδη μια επαφή για το θέμα της μεταγραφής μου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αποφασιστεί κάτι επίσημα, αλλά πιστεύω σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Μίλησα και με τον εκτελεστικό διευθυντή του Άρη, Γιάννη Κόντη, ο οποίος μου είπε να περιμένω λίγο ακόμα και εφόσον έρθει η πρόταση αυτή θα είμαι ελεύθερος να φύγω.

Σε διαφορετική περίπτωση και αν δεν προκύψει τελική πρόταση της Γούιγκαν, τότε θα συζητήσουμε για ανανέωση του συμβολαίου μου. Εγώ περιμένω για να δω τι θα κάνω", τόνισε Γιάχιτς.

Υπογραμμίζεται ωστόσο ότι αν η Γουίγκαν θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και η οποία αγγίζει τις 900.000 ευρώ.

Η αποστολή για Ουντινέζε

Τους 20 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο διεθνές φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ουντινέζε γνωστοποίησε ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Ιομάρ Μαζίνιο.

Αναλυτικά: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Ρόβας, Πρίττας, Χαβίτο, Γκρασιάν, Ρομπέρζ, Νέτο, Αραβίδης, Φερνάντεζ, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί, Γκαρσία.
















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ