ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Νασούτι

Ανακοίνωσε Νασούτι
Νασούτι

Μετά τους Αμπρέου, Γκρασιάν, Ερνάντεθ, Αράνο η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι (videos)

H ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Javier Nasuti για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού από την River Plate και οψιόν αγοράς. Η συμφωνία με την ομάδα της Αργεντινής ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης μιας μεταγραφής που σας είχε προαναγγείλει το SPORT24.

"Ήθελα πολύ να παίξω στην Ευρώπη"



Ο Νασούτι στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης τόνισε ότι: " Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το θέμα μου ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην Ευρώπη κι αυτή η ευκαιρία μου δίνεται μέσω του Άρη. Έχω πληροφορηθεί αρκετά για τη νέα μου ομάδα και ειδικά τον τρόπο που ο κόσμος της συμπαραστέκεται. Δεν χρειάστηκε άλλωστε και μεγάλη προσπάθεια για να ενημερωθώ μετά τι υποδοχές του Γκρασιάν και του Αμπρέου. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα του Άρη, ώστε να βοηθήσω να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Who is Who


Ο Κριστιάν Νασούτι γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1982 στο Σαν Μάρτιν. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Πλατένσε που αγωνιζόταν το 2001 στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής.

Στην πρώτη του χρονιά πήρε φανέλα βασικού χωρίς δεύτερη σκέψη παρά το νεαρό της ηλικίας του και αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια της Πλατένσε. Τον ταλαντούχο τότε νεαρό δεν άργησαν να τον εντοπίσουν οι μεγάλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Η Ριβερ Πλέιτ κατά την προσφιλή της τακτική απέκτησε τον Νασούτι το 2003 και με την φανέλα των εκατομμυριούχων πέτυχε το παρθενικό του τέρμα τη σεζόν 2003-04. Με την Ρίβερ ήταν φυσικά βασικός και αναντικατάστατος συμπληρώνοντας σε μία σεζόν 30 συμμετοχές.

Την επόμενη χρονιά "μετακόμισε" στο Μεξικό και στην Μορέλια με την οποία είχε 50 εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα 3 τέρματα. Το 2005 επέστρεψε στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ και μετά από 25 συμμετοχές και 2 γκολ φόρεσε τη φανέλα της Μπάνφιλντ στην οποία μέχρι σήμερα είχε 18 συμμετοχές.

Ο Νασούτι έχει δύο τρόπαια στο παλμαρέ του. Το 2004 και το 2008 στέφθηκε πρωταθλητής με την Ρίβερ Πλέιτ.

Όνομα: Κριστιάν Χαβιέ Νασούτι
Ημερομηνία γέννησης: 6 Σεπτέμβρίου 1982 (27)
Τόπος γέννησης: Σαν Μαρτίν, Αργεντινή
Ύψος: 1,80
Θέση: Αμυντικός

Η καριέρα του σε αριθμούς


2001-2002 Πλατένσε 20 συμ. 0 γκολ
2003-2004 Ρίβερ Πλέιτ 30 συμ. 1 γκολ
2005-2006 Μορέλια 50 συμ. 3 γκολ
2006-2008 Ρίβερ Πλέιτ 25 συμ. 2 γκολ
2008-2009 Μπάνφιλντ 18 συμ. 0 γκολ

Σε latin ρυθμούς

Η απόκτηση του Νασούτι ήταν μία ακόμη μεταγραφή ουσίας από την ΠΑΕ Άρης βάση της 80σέλιδης εισήγησης του Ιομάρ Μαζίνιο πριν από περίπου δύο μήνες. Ο 27χρονος Αργεντινός δυναμικός κεντρικός αμυντικός αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή νέου προσώπου για την νέα αγωνιστική περίοδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τέταρτη σε latin ρυθμούς.

Όπως είναι γνωστό είχαν προηγηθεί ο Αργεντινός Γκρασιάν, ο διεθνής Ουρουγουανός Αμπρέου και ο επίσης Αργεντινός Αράνο ενώ μεταξύ των δύο πρώτων είχε μεσολαβήσει η απόκτηση του διεθνή Τυνήσιου Ναφτί. Οι πέντε αυτές κινήσεις ωστόσο δεν είναι οι μόνες στις οποίες έχει προχωρήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Την περασμένη Κυριακή είχε υπάρξει η ανακοίνωση του 17χρονου διεθνή Ισπανού Ερνάντεθ και του 17χρονου διεθνή Ιρλανδού Ντέιλι με φόντο το μέλλον αλλά και οι εσωτερικές μεταγραφές της παραμονής των Πρίττα και Κουλουχέρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα χθες υπήρξε η προώθηση στην πρώτη ομάδα του Άρη μετά την υπογραφή των τετραετών τους συμβολαίων των Οικονομόπουλου και Γραικού.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στον Άρη σταματούν εδώ αλλά έπεται και συνέχεια. Επόμενος στόχος ο τερματοφύλακας εκείνος που πλαισιώσει τους Σηφάκη και Φρασέρι στην τριάδα της νέας χρονιάς αποτελώντας ουσιαστικά τον παρτενέρ του πρώτου με όλα να δείχνουν πως και αυτός θα είναι λατίνος. Επίσης στον Άρη παραμένει σε εκκρεμότητα η παραμονή ή όχι του Κρίστι Βανγκέλι.

Οι άγνωστες πτυχές του... ήρεμου Νασούτι

O Nασούτι σε ηλικία 21 ετών εκπλήρωσε ένα από τα ποδοσφαιρικά του όνειρα παίρνοντας μεταγραφή από την Πλατένσε στη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο "Τάνο" είχε πάντα την υποστήριξη της οικογένειας του σε ότι έκανε. Ο πατέρας του, Αντόνιο ήταν ο μεγαλύτερος οπαδός του, ενώ πίσω από κάθε βήμα του βρισκόταν η μητέρα του Ελίδα, τα αδέρφια του Μαρσέλο, Λάουρα αλλά και η σύζυγος του, Κονστάντσα.

Ένα χρόνο πριν μεταπηδήσει στη Ρίβερ Πλέιτ (2003/04) γεννήθηκε o γιος του, Τζιανφράνκο. Ο ικανότατος αμυντικός αποκάλυπτε τα μυστικά του στον Τύπο της Αργεντινής.

" Είμαι ήσυχος τύπος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Προσπαθώ να παραμένω ήρεμος και ψυχρός στον αγωνιστικό χώρο δίχως να παρασύρομαι από τα συναισθήματα μου".

"Δεν έχω είδωλα"

Ο Νασούτι εξομολογήθηκε πως δεν έχει είδωλα. " Δεν υπάρχουν είδωλα αν και θαύμαζα τον Μαραντόνα. Προσπαθώ να κρατώ τα θετικά στοιχεία διάφορων ποδοσφαιριστών.

Προσπαθώ να μοιάσω στον Κόκο (Αμέλι), τον Σέλσο Αγιάλα παίκτες που είναι ασυναγώνιστοι στο ψηλό παιχνίδι. Υπάρχουν όμως σπουδαίοι αμυντικοί όπως οι Μιλίτο και Σάμουελ".

Οι μετοχές του Νασούτι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν σκόραρε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς.



Ο 26χρονος σέντερ μπακ είχε τάσεις φυγής από την περασμένη σεζόν όμως κατέληξε στη Μπάνφιλντ. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρέθηκε μία ανάσα από την απόκτηση του, όμως τελικώς οι διαπραγματεύσεις δεν ευοδώθηκαν...

Ο Νασούτι εν δράσει...



































































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ