ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Καφέ

Ανακοίνωσε Καφέ
Καφές, Φερέρ, προπόνηση, ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Καφέ, που τόνισε "Να παίξω σε υψηλό επίπεδο". Ξένο σώμα ο Ουντέζε

Όπως αναμενόταν ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αφού συμφώνησε σε όλα με τον Ντέμη Νικολαΐδη, υπέγραψε το συμβόλαιό του και έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Οι ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή θα φτάνουν τις 300.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παντελή Καφέ με συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 χρόνων".

Ο διεθνής μέσος μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό, είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ, ωστόσο την Κυριακή ειδοποίησε τους ιθύνοντες του "δικεφάλου του Βορρά", ότι επέλεξε την ΑΕΚ γιατί καλύπτει τις φιλοδοξίες του, από τη στιγμή που υπάρχει η προοπτική της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Μάλιστα μετά από όλα αυτά ο Παντελής Καφές δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Καφές: "Να παίξω σε υψηλό επίπεδο"
Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ:

" Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Ηξερα ότι στην ΑΕΚ επικρατεί οικογενειακό κλίμα και είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω αμέσως, από τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν όλοι. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ στο να παραμείνει έτσι το κλίμα και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αν θα κάνω ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό; Κι όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό, ντεμπούτο έκανα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πλέον είμαι στην ΑΕΚ και αυτό που με ενδιαφέρει και θέλω είναι να πετύχουμε τους στόχους μας και να βοηθήσω κι εγώ προς αυτό.

Σίγουρα η ισοπαλία με τον Ηρακλή δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε τι έχουμε κάνει".

Ξένο σώμα ο Ουντέζε

Την ίδια ώρα ο Ιφεάνι Ουντέζε μοιάζει να αποτελεί ξένο σώμα για τον "Ενωση". Ο Νιγηριανός αμυντικός πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας, ωστόσο ο Λορένσο Σέρα Φερέρ δεν του επέτρεψε να γυμναστεί, μετά το επεισόδιο της Παρασκευής όταν και δεν υπάκουσε στην εντολή να προπονηθεί στο γυμναστήριο μαζί με τον Ντελίμπασιτς.

Οι "κιτρίνομαυροι" αναζητούν φόρμουλα για να σπάσουν το συμβόλαιο του Αφρικανού και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, υπάρχει σκέψη να παραχωρηθεί δανεικός.























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ