ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωσε Αράς και διαζύγιο με Μπαλάφα

Ανακοίνωσε Αράς και διαζύγιο με Μπαλάφα
αρας

Την απόκτηση του Αλγερινού μέσου,Σαλίμ Αράς ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Αλγερινού (με Γαλλική υπηκοότητα) αριστερού μεσοεπιθετικού SALIM ARRACHE (γεν. 14 Ιουλίου 1982), με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι 30/6/2011", ανέφερε η ανακοίνωση.
Παράλληλα γνωστοποιήθηκε και το διαζύγιο με τον Σωτήρη Μπαλάφα."Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΠΑΛΑΦΑ, τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας", ανέφερε η δεύτερη ανακοίνωση.

Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" παράλληλα ανακοίνωσε και την παραχώρηση του Γιώργου Μαργαρίτη την μορφή δανεισμού (έως 30/6/2010) στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Στα αγωνιστικά το πρόγραμμα της Τετάρτης, περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση σε δυο γκρούπ. Το πρώτο γκρούπ έκανε προπόνηση στις 11:00 και το δεύτερο στις 13:00.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε στο πρώτο μέρος σε ασκήσεις για την βελτίωση της αγωνιστικής δύναμης και στο δεύτερο σε παιχνίδια για την βελτίωση της αερόβιας ικανότητας με στοιχεία τακτικής. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση.






TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ