ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακάλυψε το Ποδόσφαιρο με Δωρεάν Football Analytics & xGoals: Όλη η Γνώση στα χέρια σου

Ανακάλυψε το Ποδόσφαιρο με Δωρεάν Football Analytics & xGoals: Όλη η Γνώση στα χέρια σου

Η Sportrated Inc - η εταιρεία που ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και επεκτάθηκε στην ελληνική αγορά - δημιουργεί το πρώτο ελληνικό "Football Analytics Hub”.

Το όραμα της Sportrated είναι ξεκάθαρο και εμπνευσμένο. Αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης ως κομβικού παράγοντα για την απόλαυση του ποδοσφαίρου. Η δυνατότητα προσφοράς δωρεάν Football Analytics ανοίγει την πόρτα των Analytics σε όλους, επιτρέποντάς τους αφενός να ανακαλύψουν περισσότερα για το παιχνίδι και αφετέρου να το αγαπήσουν ακόμα περισσότερο.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς ένα άθλημα. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ένας τρόπος ζωής, ένα χόμπι και σε κάθε περίπτωση η αιτία που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενώνονται γύρω από ένα κοινό πάθος. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο δεν αποτελείται απλώς από γκολ και σκορ αγώνων. Αντίθετα, είναι ένας κόσμος γεμάτος Football Analytics, μια πτυχή που μπορεί να εμπλουτίσει την εμπειρία μας στο παιχνίδι.

Στον σύγχρονο κόσμο της ποδοσφαιρικής ανάλυσης, τα xGoals και τα στατιστικά αποτελούν τον πυρήνα της κατανόησης της απόδοσης των ποδοσφαιριστών και των ομάδων. Τα xGoals εκτιμούν την πιθανότητα ενός σουτ να καταλήξει σε γκολ, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα στοιχεία όπως η θέση, η απόσταση από την εστία, η γωνία, και άλλα. Αυτά τα δεδομένα παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των ομάδων και των παικτών. Όμως, τα Football Analytics είναι πολύ περισσότερο από απλά νούμερα. Είναι το μυστικό που αποκρυπτογραφεί την απόδοση των παικτών, αναδεικνύει τις τακτικές των ομάδων και μας βοηθά να προβλέψουμε αποτελέσματα.

Με τα δωρεάν Football Analytics, κάθε λάτρης του ποδοσφαίρου μπορεί να:

  • Κατανοήσει την απόδοση των παικτών πέρα από τα γκολ και τις ασίστ.
  • Αναλύσει τις ιστορικές επιδόσεις των ομάδων και να προβλέψει τις πιθανές εξελίξεις.
  • Εξερευνήσει νέες τάσεις και τακτικές στο ποδόσφαιρο.

Η Δύναμη της Πρόσβασης:

Το "Football Analytics Hub" της Sportrated Inc είναι το πρώτο ελληνικό Football Analytics Community. Έχει στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο όπου λάτρεις του ποδοσφαίρου και των Analytics μπορούν να συναντηθούν, να παρακολουθήσουν live stats την ώρα των αγώνων, να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Κοινοποιήστε το στους φίλους σας, τους συγγενείς σας και σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Επιτρέψτε στον κόσμο να αποκτήσει δωρεάν πρόσβαση στα Football Analytics και να ανακαλύψει τον κόσμο της στατιστικής ανάλυσης στο ποδόσφαιρο.

Καλωσορίσατε στον Κόσμο των Football Analytics, καλωσορίσατε στο: Sportrated.io

Κάντε δωρεάν λογαριασμό εδώ και δείτε τα στατιστικά της αγαπημένης σας ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ