SUPER LEAGUE 2

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β' 1-0: Ο Μπάλλας χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους

Ο Μπάλλας πανηγυρίζει το γκολ του στο Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β' για τον α' όμιλο της Super League 2.
Ο Μπάλλας πανηγυρίζει το γκολ του στο Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β' INTIME

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ Β' για την 23η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2, με τον Παναγιώτη Μπάλλα να σκοράρει στο 21ο λεπτό.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε την τρίτη της σερί νίκη στον α΄ όμιλο της Super League 2. Επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ Β' χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Μπάλλα. Βρίσκεται πλέον στην 3η θέση με 40 πόντους στο -9 από την πρώτη θέση. Στην 8η θέση ο Δικέφαλος με 29.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Μπουργάνης έδιωξε την μπάλα, ο Μπάλλας όπως πήρε το ριμπάουντ και με το κεφάλι από κοντά έκανε το 1-0. Στο 37' ο Δικέφαλος είχε σημαντική στιγμή με κεφαλιά του Τζίμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους ο Γκίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Στο 53' η Αναγέννηση έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Μπραμπίγια έκανε το σουτ, έπειτα από κόντρες, ο παίκτης των γηπεδούχων δοκίμασε νέο σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Μπουργάνη και να φεύγει άουτ. Μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή, με την ομάδα της Καρδίτσας να πανηγυρίζει το τρίποντο.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (73′ Καρρίκι), Πλέγας (66′ Κουτσιανικούλης), Δημούτσος (82′ Καρανίκας), Μπενγκόα (82′ Πολίτης), Μπραμπίγια (66′ Βιδάλ), Γκίνι.

ΠΑΟΚ Β': Μπουργάνης, Καλουτσικίδης (72′ Τσοπούρογλου), Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Τσαούσης (85′ Σμυρλής), Γαϊτανίδης (32′ λ.τ Χατζηστραβός), Τζίμας (72′ Πανίδης), Κούτσιας (72′ Γκορντεζιάνι).

Η βαθμολογία

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ