SUPER LEAGUE 2

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β' 0-3: Με διπλό Σαποβάλοφ στο ντεμπούτο του πήρε το τρίποντο ο Δικέφαλος

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' με τον Σαποβάλοφ να πετυχαίνει δύο τέρματα στο ντεμπούτο του και τον Κανίς ένα ακόμη επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας με 3-0.

Ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Σαποβάλοφ με τον δικέφαλο επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον διεθνή Εσθονό ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει δύο τέρματα στο ντεμπούτο του.

Η Καρδίτσα απείλησε πρώτη με τον Κονίλιο στο 5' ενώ στο 14' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΟΚ Β' στο ματς, με τον Σπυράκο να γυρίζει την μπάλα και τον Κανίς να μην την προλαβαίνει. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 20' όταν ο Δαρέλας έκανε την ασίσ στον Κανίς που σκόραρε.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κονίλιο έγινε και πάλι επικίνδυνος, ενώ στο 29' η Αναγέννηση είχε δοκάρι με τον Παπαδάκο. Ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ στο 85' με το παρθενικό τέρμα του Σαποβάλοφ μετά από κεφαλιά. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 90+2' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σαποβάλοφ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος (84′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Παπαδάκος (67′ Αθανασιάδης), Σαλαμούρας (67′ Ζάγγος), Κοκκίνης (49′ λ.τ Κέρθι), Βερνάρδος (84′ Τομάσεβιτς), Μπούζας, Κονίλιο

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Τασιούρας, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (66′ Μανωλιούδης), Σπυράκος (53′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (80′ Πανίδης), Δαρέλας (80′ Τσίκος), Κανίς (80′ Σαποβάλοφ)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ 0-3
  • 4/2, 14:00 Λεβαδειακός - Ηρακλής
  • 4/2 15:00 ΑΕΛ - Κοζάνη
  • 4/2 15:00 Απόλλων Πόντου - Καμπανιακός
  • 5/2 15:00 Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β'

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ