SUPER LEAGUE 2

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β' 0-1: Ο Σουρλής υπέγραψε το τρίτο σερί τρίποντο των ερυθρόλευκων

Ο Βασίλης Σουρλής πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας
Ο Βασίλης Σουρλής πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Β' πέρασε από την Καρδίτσα, επικρατώντας της τοπικής Αναγέννησης με 1-0, χάρη στο γκολ του Βασίλη Σουρλή στο 78ο λεπτό. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νική για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα που ανέβηκε στην έκτη θέση.

Την τρίτη του σερί νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Β' σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League 2 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, επικρατώντας με 1-0.

Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πέτυχε ο Βασίλης Σουρλής στο 78ο λεπτό. Το παιχνίδι είχε λίγες καλές στιγμές, καθώς οι δύο ομάδες είχαν μικρό βαθμολογικό κίνητρο.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας, που αγωνίστηκε δίχως τον Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο της λόγω ενός προσωπικού προβλήματος παραμένει στην πέμπτη θέση, έχοντας 47 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Β' προσπέρασε τον Ηρακλή και ανέβηκε έκτος έχοντας 45 βαθμούς.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Θεολόγης, Γκουγκούδης, Καρανίκας (86′ Ζάγγος), Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Κουτρομάνος (86′ Καλαμπόκας), Αθανασιάδης (79′ Β. Θεολόγης), Μπαντιμπανγκά (69′ Πολίτης), Μπενγκόα (69′ Μάνιος), Μπιανκόνι.

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Κινκουέ, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος (71′ Νίκολιτς), Βοΐλης (90′ Κλίτσα), Κίτσος (90′ Ντόι), Νταμπό (60′ Πινακάς), Σουρλής.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ