ΑΕΚ

Άμραμπατ για το μέλλον του: "Σύντομα θα πάρω την απόφασή μου"

Άμραμπατ για το μέλλον του: "Σύντομα θα πάρω την απόφασή μου"
Ο Νορντίν Άμραμπατ INTIME

Ο Νορντίν Άμραμπατ σε δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σύντομα θα λάβει την απόφαση για το μέλλον του.

Ο Νορντίν Άμραμπατ πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ με την ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να μείνει, ωστόσο ο ίδιος θέλει να συζητήσει με την οικογένειά του για το σοβαρό ζήτημα που αντιμετωπίζουν, τονίζοντας ότι σύντομα θα λάβει την απόφασή του.

Ο Νορντίν Άμραμπατ στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: Για το μέλλον του "Το συμβόλαιο μου τελείωσε η ομάδα ήθελε να ανανεώσω το συμβόλαιο μου αλλά πρέπει να συζητήσω με την οικογένεια μου. Σύντομα θα πάρω την απόφαση μου".

Για τις άδειες εξέδρες: "Έχετε φανταστικό κόσμο εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχει πάθος, ένταση. Θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα για να γίνονται τα παιχνίδια με κόσμο και από τις δύο ομάδες. Σήμερα ήταν κάπως στενάχωρα αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Έχετε καταπληκτική λίγκα, οπότε βρείτε τα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ