ΑΕΚ

Άμραμπατ: "Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Άγιαξ"

Ο Νορντίν Άμραμπατ σε συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ πριν από το ματς με τον Άγιαξ για το Europa League | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Νορντίν Άμραμπατ σε συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ πριν από το ματς με τον Άγιαξ για το Europa League | 4 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ξεκαθάρισε πως τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο ο Άγιαξ δεν πρέπει να εφησυχάσουν τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του ματς της Πέμπτης (05/10, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD), ενώ εξέφρασε τη θέλησή του να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (05/10, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24) τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Europa League και την παραμονή του αγώνα με τους Ολλανδούς, η νταμπλούχος Ελλάδας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με τον Νορντίν Άμραμπατ να στέκεται δίπλα στον Ματίας Αλμέιδα εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Σε αυτήν ο Μαροκινός εξτρέμ χαρακτήρισε μπόνους για την ΑΕΚ την εκτός έδρας επιτυχία επί της Μπράιτον στην πρεμιέρα αλλά ταυτόχρονα κατέστησε σαφές πως αν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση θα χρειαστούν να πάρουν νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αίαντα στην OPAP Arena.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι γι' αυτόν: "Ναι, όντως είναι κάτι ιδιαίτερο να παίζω κόντρα στον Άγιαξ. Η αλήθεια είναι ότι έπαιζα στον Άγιαξ από τα 12 μέχρι τα 15. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ο Άγιαξ δε συναντά συχνά τόσα προβλήματα. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι θα είναι πιο έυκολο το παιχνίδι. Οι παίκτες του Άγιαξ μπορεί να θελήσουν ότι αξίζουν και γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Για το πως περνάει στην Ελλάδα: "Έχουμε φανταστικό γήπεδο, φανταστικούς φιλάθους και έναν εξαιρετικό προπονητή και γι'αυτό το λόγο μου αρέσει που είμαι εδώ. Η Ελλάδα είναι μια πολύ ωραία χώρα".

Για το αν αλλάζει η προοπτική στον όμιλο μετά τη νίκη με την Μπράιτον:
"Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς εκτός. Είναι μπόνους πόντοι, αν κερδίζεις τα εντός έδρας παιχνίδια. Αν θέλουμε να πάμε στον επόμενο γύρο πρέπει να κερδίσουμε εντός. Θα προσπαθήσουμε να πάμε για τους τρεις βαθμούς αύριο".

Για το αν θέλει ένα παιχνίδι ροντέο ή με κοντρολαρισμένο ρυθμό:
"Ελπίζω να είναι ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Αυτά τα ματς πάντα θες να τα βλέπεις. Έχουμε αναλύσει τον Άγιαξ πολύ καλά και ξέρουμε από που έρχεται ο κίνδυνος. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε γκολ στον αντίπαλο και γιατί όχι να μην σκοράρει ο αντίπαλος τίποτα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ