ΓΑΛΛΙΑ

Αμπιντάλ στη σύζυγό του: "Συγχώραμε, μου αξίζει αυτή η ταπείνωση ακόμα κι αν με σκοτώσει ζωντανό"

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σε εκδήλωση της Μπαρτσελόνα το 2019
Ο Ερίκ Αμπιντάλ σε εκδήλωση της Μπαρτσελόνα το 2019 © 2021 2019 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Ο Ερίκ Αμπιντάλ με ανάρτησή του ζήτησε από τη γυναίκα του να του συγχωρέσει την απιστία του και επιπρόσθετα επισήμανε ότι του αξίζει αυτή η ταπείνωση.

Χωριστούς δρόμους πρόκειται ν' ακολουθήσουν ο Ερίκ Αμπιντάλ και η σύζυγός του Χάγιετ, η οποία έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου ύστερα από την παραδοχή του Γάλλου ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Χαμραουί.

Όλα τα παραπάνω προέκυψαν με την υπόθεση της Αμινατά Ντιαλό, η οποία είχε κατηγορηθεί αρχικά ότι έβαλε δύο άνδρες να χτυπήσουν τη συμπαίκτριά της για να αγωνίζεται περισσότερο.

Ο Αμπιντάλ κάνει ότι μπορεί για να μη διαλυθεί ο γάμος του, αλλά η Χαγέτ Αμπιντάλ φαίνεται να μην πείθεται από τα δάκρυα του παλαίμαχου αμυντικού.

Μάλιστα, εκείνος φρόντισε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη με ανάρτησή του στα social media: "Χαγέτ Αμπιντάλ συγχώρεσέ με. Όποια κι αν είναι η απόφασή σου πάντα στα μάτια μου θα είσαι η γυναίκα της ζωής μου και η μητέρα των υπέροχων παιδιών μας. Μου αξίζει αυτή η ταπείνωση ακόμα κι αν με σκοτώσει ζωντανό"

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ