STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αμπαντά: Έντονο ενδιαφέρον από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Βόλο

Ο Λερόι Αμπάντα
Ο Λερόι Αμπάντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λερόι Αμπαντά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΟΦΗ, Παναιτωλικού και Βόλου, οι οποίοι θέλουν να κάνουν "δικό" τους τον 23χρονο αριστερό μπακ.

Ο Λερόι Αμπαντά αποκτήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Λαμία και κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, μετρώντας 17 συμμετοχές με δύο ασίστ σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική Σερέν, η οποία, ωστόσο, υποβιβάστηκε, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Η Λαμία ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως έχει θέσει άλλες προτεραιότητες, έχοντας ως στόχο να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά σε μία ομάδα που θα διεκδικεί θέση στο πρώτο κομμάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Stoiximan Super League για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Βόλος έχουν εκφράσει τη θέληση να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό στάδιο και τον Αμπάντα να καλείται να αποφασίσει το καλύτερο για την καριέρα του.

Δείτε την ασίστ που είχε δώσει στον Βέργο:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ