Αμφίβολος για Ουρουγουάη ο Σαλάχ

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έλαβε μέρος στην πρώτη προπόνηση της εθνικής Αιγύπτου επί ρωσικού εδάφους και παραμένει αμφίβολος για την πρεμιέρα (15/6) των "φαραώ" με την Ουρουγουάη.
Η αποστολή της εθνικής Αιγύπτου έφθασε στο Γκρόζνι, πόλη που θα αποτελέσει τη βάση της επί ρωσικού εδάφους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο “αστέρας” των “φαραώ”, Μοχάμεντ Σαλάχ, δεν έλαβε ωστόσο μέρος στην πρώτη προπόνηση. Έτσι, παραμένει αμφίβολος για το πρώτο ματς (15/6, 15:00) με αντίπαλο την Ουρουγουάη στο Εκατερίνμπουργκ στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου του Μουντιάλ 2018.
“Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Το ηθικό μου είναι ακμαίο. Όλα θα πάνε καλά”, υποστήριξε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που “κληρονόμησε” από τη σύγκρουση με τον Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Champions League.