ΣΤΗΜΕΝΑ

''Ο Γεωργέας λέει ψέματα''

''Ο Γεωργέας λέει ψέματα''
INTIME SPORTS

Αμαραντίδης, Βούλγαρης και Παυλίδης διαψεύδουν τον πρώην παίκτη της Βέροιας Νίκο Γεωργέα, ο οποίος κατήγγειλε ότι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Αρβανιτίδης έστησαν το προ διετίας παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια 3-0. Συνεχίζονται οι καταθέσεις.

Συνεχίστηκαν οι καταθέσεις των "17" στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για το παιχνίδι πρωταθλήματος Ολυμπιακός - Βέροια 3-0.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των καταθέσεων

"Γι' αυτό το θέμα, ο Γεωργέας λέει ψέματα. Νομιζω ότι λέει ψέμματα, δεν έχω ακούσει κάτι από τον Λαναρή. Δεν είδα χαλαρότητα, παίξαμε το παιχνίδι μας, αλλά ήταν μεγάλη η πίεση. Αυτά τα γκολ μπαίνουν και θα μπούνε και άλλα τέτοια γκολ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του Γιώργος Αρβανιτίδη, ο οποίος νωρίτερα "εξερράγη" 'όταν ο Νίκος Γεωργέας τον κατήγγειλε ότι έστησε το παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια 3-0.

Ο φροντιστής Θανάσης Βούλγαρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: '' Ψυχολόγος δεν είμαι, δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά ο Γεωργέας. Εγώ δεν άκουσα τίποτα μέσα''. Από την πλευρά του ο παίκτης Χαράλαμπος Παυλίδης υποστήριξε: ''Ο Γεωργέας ήταν χαλαρός, έκανε πλάκα αλλά πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση ψεύδεται. Εχει κάνει τον κύκλο του στο ποδόσφαιρο μπορούσε να τα πει νωρίτερα. Και ο Καλογέρης λέει ψέμματα''.

Ο επιθετικός Δημήτρης Μάνος, είπε: ' 'Δεν άκουσα να αναφέρει τίποτα ο προπονητής, άλλωστε δεν μου μιλούσε ποτέ. Το πέναλτι πιστεύω ότι δεν ήταν''. Ο Ηλίας Ιωάννου τόνισε: ''Δεν είδα τον κύριο Αρβανιτίδη πουθενά. Είδα με τα μάτιά μου ότι ο κ. Καλαϊτζίδης και ο κ. Λαναρής ήταν μαζί μέσα. Νιώθω προσβολή να ακούω τον ανακριτή να με κατηγορεί για δωροδοκία''. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας της Βέροιας, Αναστάσιος Τυφλίδης, κατέθεσε:΅'' Ο Λαναρής ήταν εκεί στα αποδυτήρια μαζί με τον Καλαϊτζίδη. Δεν άκουσα κάτι, ο χώρος ήταν ενιαίος, αν έλεγε κάτι θα το άκουγα. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, έτσι όπως τα αναφέρετε''.

Ο Νίκος Τζημογιάννης, αναπληρωματικός σε εκείνο το ματς στο Φάληρο, ξεκαθάρισε: '' Ο κύριος Ανδρεάδης είναι ανακριτής, δεν είναι προπονητής, δεν μπορεί να κρίνει για τις φάσεις. Είναι κλασικά γκολ που γίνονται σε κάθε παιχνίδι. Όχι βέβαια, δεν πήγαμε''. Ο τέως πια παίκτης της Βέροιας και νυν του Παναθηναϊκού, Νίκος Καλτσάς, είπε: "Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι, εφόσον δεν έχω ακούσει κάτι. Αν άκουγα θα το έλεγα. Εγώ ποδοσφαιριστής είμαι, να παίξω ποδόσφαιρο θέλω, δεν είμαι αναλυτής. Με ρωτάτε πράγματα που δεν μπορώ να κάνω".

Ο τέως πια γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαναρής, δήλωσε: "Διαψεύδω όλα αυτά που είπε ο Γεωργέας. Είναι κατευθυνόμενα, δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι άλλο".

Διαβάστε τη συνέχεια στο LIVE Blog του Sport24.gr

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ