ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Άλβες: Το μήνυμα αγάπης που έστειλε μέσα από την φυλακή στη σύζυγό του

Brazilian soccer player Dani Alves and his wife Joana Sanz arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Brazilian soccer player Dani Alves and his wife Joana Sanz arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) © 2018 FRANK AUGSTEIN/ AP IMAGES

Το μήνυμα αγάπης που έστειλε ο Ντάνι Άλβες μέσα από τη φυλακή στη σύζυγό του Τζοάνα Σανθ. Το μοντέλο το γνωστοποίησε μέσω ενός στόρι στο Instagram.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου. Κρατείται για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε κλαμπ της Βαρκελώνης. Ενώ οι έρευνες για τον πιθανό βιασμό της 23χρονης προχωρούν, τα αιτήματα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή για αποφυλάκιση απορρίπτονται επανειλημμένα.

Το γράμμα που έστειλε ο Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του από τη φυλακή
Το γράμμα που έστειλε ο Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του από τη φυλακή PRINT SCREEN


Δεν ξεχνά όμως τη γυναίκα και τα παιδιά τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να εκφράσει την αγάπη του στην σύζυγό του, Χοάνα Σναθ. Αν και η σχέση τους έχει περάσει πολλές δυσκολίες ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα γράμμα στην αγαπημένη του και εκείνη το γνωστοποίησε μέσω ενός στόρι στο Instagram.

"Και τι δεν θα’ δινα για ένα φιλί από το αδύνατο κορίτσι, ακόμη κι αν ήταν μόνο ένα. Οπουδήποτε, οπωσδήποτε, με κάθε τρόπο… Με σένα στο πλάι μου πάντα. Σε αγαπώ" γράφει ο Βραζιλιάνος και συνοδεύει το γράμμα με μία ζωγραφιά με δυο άτομα να κρατιούνται χέρι - χέρι.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ