ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Άλβες: "Θέλω να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο στην κορυφή του βάθρου"

Ο Ντάνι Άλβες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Ντάνι Άλβες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2021 KIICHIRO SATO / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, ωστόσο του λείπει πολύ ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως δήλωσε ο 38χρονος ακραίος αμυντικός.

Η Βραζιλία θέλει το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου των ανδρών. Η "σελεσάο" πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και την Τρίτη θα παίξει με το Μεξικό στο "Ibaraki Kashima Stadium", για μια θέση στον τελικό.

Η μεγάλη βεντέτα της Βραζιλίας είναι ο Ντάνι Αλβες. Ο 38χρονος δεξιός μπακ, με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, θέλει να προσθέσει και το χρυσό μετάλλιο στην τεράστια συλλογή του με τίτλους.

Αν το κατακτήσει θα είναι ο 43ος τίτλος που κατακτά στην καριέρα του. "Έχω κατακτήσει πολλά τρόπαια, αλλά λείπει το χρυσό στους Ολυμπιακούς. Γι' αυτό ταξίδεψα στο Τόκιο".

"Θέλω να είμαι αυτός που θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στην κορυφή του βάθρου", τόνισε σχετικά ο βετεράνος άσος, ο οποίος έχει κατακτήσει στην Ευρώπη 23 τίτλους με την Μπαρτσελόνα, δύο με τη Σεβίλλη, αλλά τόσους με την Παρί Σεν Ζερμέν και έναν με τη Γιουβέντους.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ