SPORTS & GOSSIP

Άλβες: Η σύζυγός του μίλησε για τη δυσκολία του να είσαι παντρεμένη με ποδοσφαιριστή

Brazilian soccer player Dani Alves and his wife Joana Sanz arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Brazilian soccer player Dani Alves and his wife Joana Sanz arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) © 2018 FRANK AUGSTEIN/ AP IMAGES

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ, τόνισε το πόσο δύσκολο είναι να είναι κάποια γυναίκα παντρεμένη με έναν ποδοσφαιριστή, με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Netfilx.

Το ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Netflix έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παγκοσμίως.

Με αφορμή την προβολή της σχέσης του πρώην Άγγλου ποδοσφαιριστή με την σύζυγό του, Βικτόρια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, μίλησε και η σύζυγος του Ντάνι Άλβες για το πόσο σκληρό είναι να είσαι σε γάμο με έναν ποδοσφαιριστή.

Το μοντέλο που περνάει πολύ δύσκολα, καθώς ο σύζυγός της κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου, τοποθετήθηκε δημόσια. Ανήρτησε λοιπόν, μία σκηνή από το ντοκιμαντέρ σε στόρι στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στην φωτογραφία.

Το στόρι της Χοάνα Σανθ
Το στόρι της Χοάνα Σανθ INSTAGRAM / @JOANASANZ

"Τι δύσκολο να είσαι παντρεμένη με ποδοσφαιριστή. Πρέπει να επιλέξετε να ακολουθήσετε το όνειρό σας για την οικογένειά σας ή να ακολουθήσετε το όνειρό σας ξεχωριστά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τα ΜΜΕ, την κοινή γνώμη, τη μοναξιά, την απογοήτευση...".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ