ΙΣΠΑΝΙΑ

Άλβες: Η οικογένεια του Νεϊμάρ αρνείται να πληρώσει την εγγύηση του πρώην ποδοσφαιριστή

Brazil's Neymar, right, and Dani Alves attend a training session at the Grand Hamad stadium, in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. Brazil will play their first match in the World Cup against Serbia on Nov. 24. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar, right, and Dani Alves attend a training session at the Grand Hamad stadium, in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. Brazil will play their first match in the World Cup against Serbia on Nov. 24. (AP Photo/Andre Penner) © ANDRE PENNER/ AP IMGES

Η οικογένεια του Νεϊμάρ αρνείται να πληρώσει την εγγύηση για τον Ντάνι Άλβες. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ δήλωσε πως δεν ασχολείται πλέον η οικογένειά του με την υπόθεση.

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου, έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του, ενώ διατάχθηκε επίσης η αφαίρεση των δύο διαβατηρίων του (βραζιλιάνικου και ισπανικού).

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του Νεϊμάρ θα αναλάμβανε να πληρώσει το ποσό της εγγύησης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι πρόκειται να συμβεί.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ δήλωσε πως δεν ασχολείται πλέον η οικογένειά του με την υπόθεση: "Για εμάς, για την οικογένειά μου, αυτό το θέμα έχει τελειώσει. Τελεία,"

"Με την απόφαση του ισπανικού δικαστηρίου για την καταδίκη του, υπάρχουν εικασίες και μια προσπάθεια να συσχετιστεί το όνομά μου και του γιου μου με ένα θέμα που δεν είναι πλέον στο χέρι μας".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ