ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντιπρόεδρος Αλτάι: "Εγκαταλείψαμε, προς το παρόν, την προσπάθεια απόκτησης του Χατζηγιοβάνη"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2021-2022 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2021-2022 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Λεβέντ Ντοζανόγλου, αντιπρόεδρος της Αλτάι, τόνισε σε δήλωσή του ότι οι Τούρκοι εγκατέλειψαν προς το παρών την προσπάθεια να αποκτήσουν τον Χατζηγιοβάνη, λόγω της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Ο αντιπρόεδρος της Αλτάι, Λεβέντ Ντοζανόγλου, μιλώντας στην τουρκική "Fanatik" ανέφερε ότι η τουρκική ομάδα εγκατέλειψε προσωρινά την προσπάθεια να αποκτήσει τον Χατζηγιοβάνη, λόγω της ρήτρας ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Ουζγκούρ Εκμετσιόγλου, είχε δηλώσει το προηγούμενο διάστημα ότι είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τους πράσινους για την απόκτησή του, κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Αλτάι ανέφερε για τον Χατζηγιοβάννη: "Το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη είχε ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να παραιτηθεί από το ποσό αυτό και είπαν ότι ήθελαν να επωφεληθούν για έναν ακόμα χρόνο".

"Εγκαταλείψαμε την προσπάθεια απόκτησής του προς το παρόν, γιατί δεν έδιναν τη συγκατάθεσή τους. Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν το επόμενο έτος, τότε θα το εξετάσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ