Αλός: “Η Ελλάδα έχει κάνει πολύ καλή μείξη νεαρών και έμπειρων παικτών”

Ο προπονητής της Λευκορωσίας, Κάρλος Αλός, έπλεξε το εγκώμιο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά απέφυγε να κάνει πρόβλεψη αν θα προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ.
Η Εθνική μας έκανε τη δουλειά με πεντάρα κόντρα στη Λευκορωσία και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Ο προπονητής των Λευκορώσων, Κάρλος Αλός, θεωρεί ότι η Εθνική του έκανε κάποια δώρα και της πήγε στραβά το ματς, ενώ φυσικά έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λευκορωσίας στη συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη. Τα γρήγορα γκολ μας έβαλαν δύσκολα εμπόδια, κάναμε πολλά δώρα και μας χαλάσανε τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο πρώτο μέρος, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε το δεύτερο μέρος“.
Για το αν μπορεί η Εθνική να προκριθεί στο Μουντιάλ: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ξέραμε από πριν. Έχει κάνει πολύ καλή μείξη έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών. Ως προς την πρόκριση είναι νωρίς να πούμε κάτι. Εγώ επικεντρώνομαι στην ομάδα μου. Ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα με καλά αποτελέσματα στο πρόσφατο παρελθόν και γνωρίζαμε τη δυσκολία του αγώνα“.