ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άλμερε Σίτι - Άγιαξ 2-2: Πρώτη απώλεια βαθμών επί Φαν Σιπ

Ο Τσούμπα Άκπομ με τη φανέλα του Άγιαξ απέναντι στην ΑΕΚ στο Europa Laague | 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Τσούμπα Άκπομ με τη φανέλα του Άγιαξ απέναντι στην ΑΕΚ στο Europa Laague | 5 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τις δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς που είχε τον Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο του, ο Άγιαξ είχε την πρώτη απώλεια βαθμών εντός συνόρων μένοντας στο 2-2 εκτός έδρας με την Άλμερε Σίτι.

Ο Τζον Φαν Σιπ άρχισε εντυπωσιακά την παρουσία του στον πάγκο του Άγιαξ ως πρώτος προπονητής αφού στα δύο πρώτα παιχνίδια που βρέθηκε σε αυτόν, πανηγύρισε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, απέναντι στην Φόλενταμ (2-0) και στην Χέρενφεν (4-1) εντός έδρας.

Το απόγευμα της Κυριακής είχε ωστόσο και την πρώτη του απώλεια βαθμών (λίγες ημέρες μετά από την εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον στο Europa League), με τον Αίαντα να αναδεικνύεται ισόπαλος 2-2 με την Άλμερε Σίτι μακριά από το σπίτι του, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 67ο λεπτό ωστόσο αντέδρασαν άμεσα ισοφαρίζοντας στο επόμενο με τον Άκπομ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ενώ στο 82ο λεπτό έκαναν την ανατροπή με τον Ταχίροβιτς από την δεύτερη ασίστ του Μπρόμπεϊ στο παιχνίδι.

Το "3 στα 3" στην Eredivisie μετά την αλλαγή προπονητή έμοιαζε πολύ κοντά όμως δεν έγινε αφού ο Ρόμπινετ έγραψε το τελικό 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+3', αποτέλεσμα που ανέβασε πάντως τον Αίαντα στην 12η θέση.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ