ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο"

Ο Ματίας Αλμέιδα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ | 30 Απριλίου 2022
Ο Ματίας Αλμέιδα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ | 30 Απριλίου 2022 INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα επισκέφτηκε την Τρίτη (3/5) την Opap Arena και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως θα βγάζει πολύ πάθος. Μένει στην Ελλάδα για να δει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός.

Στα τέλης της περασμένης εβδομάδας ο Ματίας Αλμέιδα ήρθε στη χώρα μας και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 με την ΑΕΚ ενώ την Κυριακή (1/5) παρακολούθησε διά ζώσης το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο των playoffs της Super League Interwetten.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως η συνεργασία του με την ΑΕΚ θα ενεργοποιηθεί στο φινάλε της σεζόν, ο Αργεντινός θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τη νέα του ομάδα και την Τρίτη (3/5) επισκέφτηκε τόσο την Opap Arena όσο και τα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, για να ολοκληρώσει και τα διαδικαστικά της συμφωνίας.

Έμεινε μάλιστα ενθουσιασμένος από τα όσα είδε στο νέο σπίτι της Ένωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο".

Μετά από την επίσκεψή του στο γήπεδο, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνίας του με την ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά τις 17 Μαϊου, ενώ όπως έγινε γνωστό, θα μείνει και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να το δει στο ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται πως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις αλλά και η παρουσίασή του από την πλευρά των κιτρινόμαυρων, όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει και επίσημα τη δουλειά του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ