ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Όταν κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις"

Ο Ματίας Αλμέιδα στο Άγιαξ - ΑΕΚ
Ο Ματίας Αλμέιδα στο Άγιαξ - ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην COSMOTE TV αμέσως μετά την ήττα από τον Άγιαξ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα λάθη (που έκανε η ΑΕΚ) σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-1 από τον Άγιαξ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα και το ευρωπαϊκό της ταξίδι έλαβε τέλος. Ο Ματίας Αλμέιδα στον γενικότερο απολογισμό που έκανε αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση ήταν ισάξια και ανταγωνιστική με τους αντιπάλους του, έπαιξε με το στυλ της, αλλά δεν τα κατάφερε και γι'αυτό θα συνεχίσει με το ίδιο μοτίβο για τους εγχώριος (πλέον) στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Η ανάλυση πρέπει να είναι περισσότερο σε βάθος. Δεχθήκαμε αρκετά γκολ. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, πάντα ισάξια με τους αντιπάλους, αλλά όταν δέχεσαι σε αυτό το επίπεδο πέντε πέναλτι και σήμερα τρία γκολ, αυτά είναι πολλά".

Για το αν η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη της: "Τα λάθη είναι ομαδικά. Όταν κληθήκαμε να παίξουμε με καλούς αντιπάλους, αλλά όταν κάνεις λάθη εκεί τα πληρώνεις".

Τη γεύση που του αφήνει η ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ: "Πιστεύω ότι ήμασταν ισάξιοι με τους περισσότερους αντιπάλους. Μπορέσαμε και φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για τη συνέχεια: "Σήμερα το μήνυμα σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο είναι ότι χάνουμε ένα όνειρο. Δεν αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Παραμένω ήρεμος λόγω αυτού, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στις ελληνικές διοργανώσεις".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ