ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Όσοι δεν πιστεύουν, θα πιστέψουν"

Αλμέιδα: "Όσοι δεν πιστεύουν, θα πιστέψουν"
INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ότι όσοι δεν πιστεύουν στην ΑΕΚ πρέπει να πιστέψουν.

Η ΑΕΚ θριάμβευσε στην Αγγλία 46 χρόνια μετά το διπλό επί της Ντέρμπι Κάουντι, επικρατώντας 3-2 της Μπράιτον στο Amex Stadium για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι αισθάνεται ευτυχισμένος, λόγω του επιπέδου της ομάδας, εκθειάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Παράλληλα προέτρεψε όσους δεν πιστεύουν να πιστέψουν, σε μια επανάληψη της περσινής ρήσης "μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV: Για το πως αισθάνεται μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπράιτον: "Ευτυχία αισθάνομαι. Κυρίως λόγω του πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλος. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τα παιδιά κάνανε ένα έξυπνο παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα που είναι δύσκολη. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά είχαμε διαφορετικό επίπεδο αρετών".

Για τη ρήση "Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες" που χρησιμοποίησε πέρυσι και αν ισχύει και φέτος: "Προσπαθώ να χειρίζομαι με έναν τρόπο. Δεν αλλάζω συμπεριφορά όταν υπάρχει επιτυχία. Πιστεύω στη δουλειά. Σήμερα δεν ήμασταν οι καλύτεροι, αλλά ούτε όταν τα πάμε άσχημα είμαστε οι χειρότεροι. Όταν ήρθα είπα ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστικοί, έχω τη στήριξη της διοίκησης και του ιδιοκτήτη. Όσοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ