ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αλμέιδα: "Η εμπιστοσύνη στους παίκτες είναι θεμελιώδης, όταν λέω πως γίνεται ομαδική δουλειά είναι μια πραγματικότητα"

Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ
Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ EUROKINISSI

Αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την αξία του 3-0 επί του Ολυμπιακού διότι επιτεύχθηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές του δεύτερου unit.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ενθουσιασμένος μετά το επιβλητικό 3-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι μια δικαίωση της ομαδικής δουλειάς που γίνεται με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο flash interview στην COSMOTE TV, ο προπονητής της Ένωσης σχολίασε: "Μου άρεσε η ομάδα, έπαιξε όπως πρέπει να παίζει σ' ένα ντέρμπι. Μου άρεσε περισσότερο γιατί συμμετείχαν παιδιά χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής, μια απόδειξη ότι όταν εγώ λέω πως γίνεται ομαδική δουλειά είναι μια πραγματικότητα.

Στη ζωή αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υπάρχει αξιοπιστία, τα λόγια δηλαδή να γίνονται έργα. Ήξερα ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά θα υπάρξει κριτική, αλλά πάντα δείχνω στα παιδιά εμπιστοσύνη, κάτι που είναι θεμελιώδες, Πλέον απομένουν άλλα 90 λεπτά και θα δούμε πώς μπορούμε να εμφανιστούμε σ' εκείνον τον αγώνα".

Δείτε την Game Night με όλο το ρεπορτάζ από την Opap Arena

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ