ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena με κάνει να θέλω να μπω να παίξω"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη Super League 2022-2023 στην OPAP Arena | Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη Super League 2022-2023 στην OPAP Arena | Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην ατμόσφαιρα της OPAP Arena έπειτα από τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και δήλωσε ότι ήθελε να μπει να παίξει κι αυτός.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρουσιάστηκε αρκετά χαρούμενος για την εικόνα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 2-0 για τη 10η αγωνιστική της Super League.

"Μου άρεσαν όλα, το πώς έδωσαν οι παίκτες μου τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι μαχητές. Το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της ομαδικής δουλειάς που γίνεται. Παίξαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, που γνωρίζει πώς να παίξει ποδόσφαιρο. Εμείς γνωρίζαμε πώς να τον χειριστούμε", δήλωσε στην Cosmote TV.

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στο πρώτο ντέρμπι της OPAP Arena, εξήγησε: "Συγκινούμαι. Μου έρχεται όρεξη και διάθεση να μπω και να παίξω τουλάχιστον ένα λεπτό. Είμαι ευγνώμων που είμαι σε τόσο μεγάλη ομάδα που έχει τόσο παθιασμένο κοινό".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ