ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση"

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Ματίας Αλμέιδα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τόνισε ότι είναι στο χέρι της Ένωσης να γυρίσει την κατάσταση.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει απογοήτευση, αλλά η ομάδα μπορεί να πετύχει την ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV: Για το ματς και τι γεύση του αφήνει: "Μια πολύ πικρή γεύση. Γιατί το να κάνεις κάποια λάθη μπορούν να στα κάνουν πιο περίπλοκα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη. 'Επειτα όταν δεχθήκαμε δύο γκολ προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Ο αντίπαλος κλείστηκε. Αξιολογώ την προσπάθεια όλων, αλλά σίγουα δεν είμαι χαρούμενος".

Για το πως θα είναι η επόμενη μέρα της ΑΕΚ: "Η αλήθεια είναι ότι η επόμενη μέρα θα είναι ίδια. Εδώ και καιρό περιμένανε μια ήττα από την πλευρά της ΑΕΚ. Είναι στο χέρι μας να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Αυτό θα πάει μέχρι τέλους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα σε λίγες μέρες από την ευτυχία περάσαμε στη δυστυχία".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ