ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Απομένει άλλο ένα παιχνίδι, υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης"

Ο Ματίας Αλμέιδα στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Άρης
Ο Ματίας Αλμέιδα στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ισόπαλο 0-0 της ΑΕΚ με τον Άρη και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησαν οι δύο ομάδες σημείωσε πως ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι και η πρόκριση θα ξεκαθαρίσει στο δεύτερο ματς.

Η ΑΕΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Άρη με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς και ο Αργεντινός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι και η πρόκριση θα ξεκαθαρίσει στο δεύτερο ματς.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosnmote.

"Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο και στις δύο πλευρές, ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Απομένει άλλο ένα παιχνίδι οπότε υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για πρόκριση. Η δική μας η ιδέα παραμένει η ίδια δεν αλλάζει, ελπίζω κάποιοι παίκτες μου να μπορέσουν να ξεκουραστούν, είχαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τραυματισμούς αλλά η ιδέα μας παραμένει το ίδιο και το δεύτερο παιχνίδι θα είναι δύσκολο".

Στην Game Night της Τετάρτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη σχολιάζουν τα σπουδαία ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ