Aλλαγές ετοιμάζει ο Φέργκιουσον

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε ότι υπολογίζει ιδιαίτερα την Μπράγκα. Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο προπονητής της Μάντσεστερ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπράγκα στο “Ολντ Τράφορντ” με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υπολογίζει ιδιαίτερα τους Πορτογάλους.
Ο Φέργκιουσον θα πραγματοποιήσει αλλαγές στην σύνθεση της Γιουνάιτεντ έχοντας στο μυαλό του τον αγώνα με την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
” Η Μπράγκα είναι πολύ δυνατή εκτός έδρας όπως έδειξε στον αγώνα με τον Γαλατά. Οι αντεπιθέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Γαλατά στην έδρα μας.
Μας δημιούργησαν προβλήματα αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.
Εκτός θα μείνουν οι Ρίο Φέρντιναντ και Πατρίς Εβρά και ένα-δύο παίκτες από τους πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες εξαιτίας του αγώνα με την Τσέλσι την Κυριακή.
Ο αγωνιστικός τρόπος να παίξουμε με ρόμβο στον χώρο του κέντρου είχε θετικά αποτελέσματα αν και η Μάντσεστερ αγωνίζεται από τις πτέρυγες.
Διαθέτουμε τους Γιανγκ, Νάνι, Βαλένσια και Γκιγκς που είναι πλάγιοι παίκτες αλλά έχουμε και πολλές επιλογές στο κέντρο του γηπέδου.
Ξεκουράσαμε παίκτες το Σάββατο όπως τον Καγκάουα και τον Κλέβερλέι, οι οποίοι έχουν παίξει πολύ καλά και αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμάμε την Μπράγκα.
Το επίπεδο είναι υψηλό τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στην Αγγλία και το να γίνουμε μία απρόβλεπτη ομάδα στον τρόπο που αγωνιζόμαστε αποτελεί δύναμη για μας. Έχουμε την δυνατότητα να αγωνιστούμε όπως θέλουμε καθώς διαθέτουμε τους κατάλληλους παίκτες“.