ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άλκμααρ - Χέρενφεν 3-0: Ο σούπερ Παυλίδης πέτυχε χατ τρικ και ισοφάρισε ρεκόρ του Κρόιφ

AZ's Vangelis Pavlidis celebrates after scoring his side's second goal during the Conference League, round of 16, second leg soccer match between AZ Alkmaar and Bodo Glimt at the AFAS stadium in Alkmaar, Netherlands, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
AZ's Vangelis Pavlidis celebrates after scoring his side's second goal during the Conference League, round of 16, second leg soccer match between AZ Alkmaar and Bodo Glimt at the AFAS stadium in Alkmaar, Netherlands, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ασταμάτητος στην Eredivisie, πέτυχε χατ τρικ και έφτασε στην 9η αγωνιστική χωρίς να υπάρχει αγώνας όπου δεν έχει σκοράρει.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει στην Eredivisie και με χατ τρικ κόντρα στη Χέρενφεν έδωσε στην Άλκμααρ τη νίκη με 3-0 για την 9η αγωνιστική, διατηρώντας την ομάδα του στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 11', σκοράροντας και στο ένατο φετινό παιχνίδι του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Κάτι αντίστοιχο είχε σημειωθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν, τη σεζόν 1966-1967, από τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της Eredivisie και όχι μόνο, τον Γιόχαν Κρόιφ!

. Ακολούθησε το γκολ στο 59ο λεπτό έπειτα από κοντρόλ και σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 76', σε άλλη μία αντεπίθεση, σημείωσε από κοντά το πρώτο χατ τρικ του στη φετινή σεζόν.

Με τη νίκη αυτή, η Άλκμααρ παρέμεινε στους δύο βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν και σε απόσταση από τον ανταγωνισμό της πρωταθλήτριας Φέγενορντ, η οποία διέλυσε με 4-0 τη Φιτέσε, έχοντας τον Κώστα Λάμπρου στον πάγκο.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ