ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αλί Κοτς σε Πέλκα: "Κάναμε πολλά για να σε πάρουμε από τον ΠΑΟΚ, δεν έχει μήνα του μέλιτος, έχουμε σημαντικά ματς"

Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, έδωσε το παρών στην γαμήλια δεξίωση του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Κυβέλη Μάρδα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Όρκους αγάπης αντάλλαξαν ο Δημήτρης Πέλκας με την αγαπημένη του, Κυβέλη Μάρδα, την Κυριακή (26/6), με τον γάμο του ζευγαριού να γίνεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι. Ο γάμος μπορεί να έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όμως τηρήθηκαν κανονικά και με το παραπάνω όλες οι παραδόσεις της χώρας μας.

Κουμπάρος ήταν ο εκ των συνεργατών του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας, ενώ παρευρέθηκαν αρκετά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Δίπλα του ήταν και σύσσωμη οικογένεια της Φενέρμπαχτσε, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλί Κοτς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα διεθνή.

"Είσαι ένας ποδοσφαιριστής που κάναμε πολλά για να σε πάρουμε από τον ΠΑΟΚ. Είσαι κομμάτι της ομάδας και θέλουμε να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές. Δεν έχει μήνα του μέλιτος, έχουμε σημαντικά παιχνίδια σε λίγες εβδομάδες. Σε θέλουμε εκεί, για να πετύχουμε μεγάλα πράγματα", είπε στη γαμήλια δεξίωση για τον Πέλκα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ