ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Αλγερία - Σιέρα Λεόνε 0-0: Κυριάρχησε αλλά δεν σκόραρε η παρέα του Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Αλγερίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νιγηρία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2019 στο Διεθνές Στάδιο Καΐρου | Κυριακή 14 Ιουλίου 2019
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Αλγερίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νιγηρία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2019 στο Διεθνές Στάδιο Καΐρου | Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 © 2019 ARIEL SCHALIT/ASSOCIATED PRESS

Η Αλγερία είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Σιέρα Λεόνε, σε ένα 0-0 που άνοιξε την αυλαία του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Αλγερία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος κόντρα στη Σιέρα Λεόνε για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όμως απέτυχε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 στο "Όμνισπορτ" της Ντουάλα, στην προσπάθεια υπεράσπισης των σκήπτρων της.

Η ομάδα του Τζαμέλ Μπελμαντί παρατάχθηκε με πολλά επιθετικά όπλα στην ενδεκάδα (Σοφιάν Φεγκουλί, Ισλάμ Σλιμανί, Γιασίν Μπραχιμί και φυσικά Ριγιάντ Μαχρέζ) με στόχο να κυνηγήσει το γκολ, όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι σε μια καλά στημένη αμυντικά ομάδα.

Ο τεχνικός των Αλγερινών έκανε ορισμένες αλλαγές στο 2ο ημίχρονο, προσπαθώντας να ανακατέψει την τράπουλα, όμως δεν βρήκε το γκολ, έστω κι αν η ομάδα του είχε πάνω από 60% κατοχή μπάλας και 19 τελικές, εκ των οποίων οι 8 στην εστία.

Η ισοπαλία ουσιαστικά συνιστά απώλεια για την Αλγερία, η οποία περιμένει να δει το αποτέλεσμα της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ισημερινή Γουινέα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

ΑΛΓΕΡΙΑ: Εμπολί, Ατάλ, Μαντί, Μπεντράν (46' Μπενλαμρί), Μπενσεμπαϊνί, Μπελκεμπλά (84' Μπενραχμά), Μαχρέζ, Φεγκουλί (64' Μπουλαγιά), Μπραχιμί (65' Μπεντεμπκά), Μπελαϊλί, Σλιμανί (65' Μπουνετζά)

ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ: Μ. Καμαρά, Κακέι, Μπανγκουρά, Στ. Κόκερ, Ράιτ, Κουί, Τζ. Καμαρά, Μπουντού, Κ. Καμαρά, Τουράι (84' Καϊκάι), Α. Καμαρά (76' Φοφανά)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ