ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Αλγερία - Ισημερινή Γουινέα 0-1: Μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης και πετάει εκτός τους κατόχους

Αλγερία - Ισημερινή Γουινέα 0-1: Μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης και πετάει εκτός τους κατόχους
TWITTER

Η Ισημερινή Γουινέα έκανε βήμα πρόκρισης από τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021, ύστερα από τη νίκη της με 1-0 επί της κατόχου Αλγερίας, που μένει ουραγός.

Η Ισημερινή Γουινέα πήρε τους πρώτους βαθμούς της στον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 και με τη νίκη 1-0 άφησε την κάτοχο του τροπαίου Αλγερία στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου.

Οι Αλγερινοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν τις περισσότερες τελικές, όμως ήταν αρκετά κακοί στην αμυντική λειτουργία τους. Ως αποτέλεσμα, η Ισημερινή Γουινέα ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και απείλησε για το γκολ.

Αυτό το βρήκε στο 70' από μία στημένη φάση. Σε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Εστεμπάν Ομπιάνγκ έκανε τάκλιν, γράφοντας το 1-0. Όσο κι αν πίεσαν οι "αλεπούδες της ερήμου", δεν κατάφεραν να σκοράρουν (μία φορά έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ) και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε με δάκρυα στα μάτια.

Η ήττα των Αλγερινών ήταν η πρώτη τους έπειτα από 35 αγώνες σε επίσημες διοργανώσεις και ενδέχεται να τους αφήσει εκτός νοκ άουτ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ