CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Πρέπει να βάλουμε γκολ στη Γαλλία"

Αλέγκρι: "Πρέπει να βάλουμε γκολ στη Γαλλία"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μονακό αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να σκοράρουν στον επαναληπτικό των δύο ομάδων στη Γαλλία.

H Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Μονακό στο Τορίνο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της Γιούβε Μάσιμο Αλέγκρι, χαρακτήρισε οργανωμένη ομάδα τη Μονακό και ότι οι παίκτες του πρέπει να σκοράρουν στον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στη Γαλλία.

" Η Μονακό έχει καλούς παίκτες και είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Γαλλία και έχει δεχτεί μόνο τέσσερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να πάμε στην Γαλλία να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά γιατί το 1-0 δεν είναι αρκετό.

Πρέπει να σκοράρουμε αν θέλουμε να προκριθούμε. Εϊμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ο Βιδάλ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στη σεζόν κυρίως αμυντικά. Χρειαζόμαστε φρέσκα πόδια μέχρι το τέλος της σεζόν και έχουμε πέντε, έξι παίκτες που ξεκουράστηκαν ελάχιστα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ